Caffe Bristot Nederland

De filosofie van Torrefazione Caffé Bristot is sinds de oprichting in 1919 niet veranderd. De stichter Domenico Bristot richtte het merk op, met als doel de perfecte Italiaanse espresso te maken. Met dit doel voor ogen selecteerde hij zorgvuldig de allerbeste ruwe koffiebonen direct van de plantages en gebruikte voor die tijd innovatieve technologieën om de koffie te branden.

Vandaag, de dag is deze filosofie onveranderd, zelfs nu Caffé Bristot deel uitmaakt van een grote organisatie “Procaffé S.p.A.”, blijft men de perfecte espresso maken. Bristot is overigens wel het toonaangevende merk van Procaffé. Doorbordurend op hun filosofie heeft men bij Bristot unaniem de volgende stelling aangenomen: Kwaliteit is een opdracht, en het is aan een ieder van ons om deze met trots uit te voeren.

Caffé Bristot is de espressokoffie die vaak bij Italiaanse ijssalons wordt geschonken, dit komt doordat veel van de ijsmakers uit de buurt kwamen van Belluno, waar Domenico Bristot zijn bedrijf oprichtte. Door de jaren heen heeft Bristot de cultstatus verworven, de “ijssalon espresso” te zijn.

Caffé Bristot

Webdesign door Matzo Webdesign